Bruidsfotografie


Wat is er allemaal mogelijk 

Eigenlijk is alles mogelijk. Wil je foto's van de hele dag? Of alleen van het officiële gedeelte? Misschien hebben jullie een eigen idee hierover. Ik pas me aan jullie wensen aan. Als jullie het willen zorg is dezelfde dag nog voor 3 foto's die geschikt zijn voor socialmedia berichten.

Juist omdat iedere trouwdag uniek is, kan ik geen vaste prijs per trouwdag geven. Ik heb het volgende bedacht;

  • Voor het fotograferen reken ik  45,00 per uur.
  • Digitale foto's moeten altijd bewerkt worden voordat je ze kan gebruiken. Ik kan een mooie selectie maken en bewerkenDe bewerkte foto's zonder album kosten  2,50 per stuk. Deze krijg je digitaal geleverd zodat jullie er eventueel zelf een album van kunnen maken.
  • Als ik jullie trouwalbum mag maken (wat ik natuurlijk de leukste optie vind), probeer ik hem binnen een maand klaar te hebben .                                                        Een album 30 cm x 30 cm kost  850,00. Als je daar de uren van de dag bij optelt kom je op het totaal bedrag. 


Een klein rekensommetje ;

  • 7 uur fotograferen met  100 bewerkte foto's komt op € 565,00
  • 7 uur fotograferen met een album komt dan op ongeveer  1165,00   

Jullie hoeven het niet vooraf te beslissen. Voor alle opties maak ik op dezelfde manier foto's. Na de  trouwdag nemen we contact op en bespreken we wat jullie met de foto's willen. 

Als deze flexibele manier jullie aanspreekt, nodig ik jullie graag uit om bij mij langs te komen. Dan laat ik jullie wat voorbeeld albums zien en krijg je een beter idee over wat ik maak. Jullie kunnen contact met mij opnemen door een e-mail te sturen aan karissimone@gmail.com of via telefoonnummer 06 27210274.